Premium vrata v vaš svet

Vodilni nemški proizvajalci notranjih vrat

031 678 773 info@vrata-notranja.com

Kontaktirajte nas

Salon notranjih vrat PREMIUM
Ukmarjeva 2, 1108 Ljubljana

Tel: 01 2927 040
GSM: 031 678 773
info@vrata-notranja.com

Vodilni nemški proizvajalci notranjih vrat - Najboljša kvaliteta po konkurenčnih cenah

POVPRAŠEVANJE
Dextüra Friedrich Blanke Konold Sprinz Hoppe bod'or KTM Dextüra Friedrich Blanke Konold Sprinz Hoppe bod'or KTM

Serija DESIGN

DESIGN bela vrata za vse, ki iščete nekaj posebnega.

Perfektna povezava oblike in funkcije. To je  dextüra DESIGN kolekcija belih vrat. Namenjena je ljubiteljem  modernih, nenavadnih linij, ki pri izbiri  pohištva za svoj dom zahtevajo najboljše: Unikatne oblike in kvaliteto za desetletja, ki jo zagotavlja Superlak površina z 10 letno garancijo na barvno obstojnost in odpornost na praske.  Poglejte in se prepričajte, kaj vse ponuja DESIGN kolekcija.  Na razpolago sta 2 odtenka bele barve: Reinweiss (podobno RAL 9010) in Extraweiss (podobno RAL 9016)


 
               

E-Lite bela vrata

Elegantna raznolikost:  Vertikalni, horizontalni, ozki ali široki izrezi za steklo in utori. Izbira je vaša, možnosti za kombiniranje pa veliko. 

NEXT bela vrata

Modeli Next so nekaj posebnega, nova generacija notranjih vrat z nevsiljivimi polnili iz nerjavečega jekla. Želite, da je vaš stil opazen in hkrati diskreten? Potem vas bodo modeli Next gotovo prepričali.

MODIS bela vrata

Bodite drugačni, upajte si!   Asimetrične kombinacije širokih (40mm) in ožjih (14 mm) utorov razkrivajo radoživo in drzno naravo.

RANDOM  bela vrata

 

Ljubite presenečenja in novosti? Potem bodo bela vrata kolekcije RANDOM prava izbira za vas. Asimetrične oblike utorov in steklenih izrezov vas ne bodo pustile ravnodušne, in tudi sosedov ne.

 

Prejšnja | 1 | 2 | 3 | 4 | Naslednja