Bela gladka vrata

Želite svoj dom opremiti z belimi gladkimi notranjimi vrati?

Izberite dextüra gladka vrata z unikatno  Superlak površino.

Dextüra že od 70 – ih let prejšnjega stoletja proizvaja notranja vrata z lakom Superlak. Ta lak je okolju prijazen, barvno obstojen in hkrati tudi izredno trpežen, s čimer je zagotovljena dolga življenjska doba belih vrat. Tako so v številnih domovanjih v Nemčiji, Franciji in državah Beneluksa še danes vgrajena vrata iz samih začetkov dextüra proizvodnje, ki so brez težav preživela več desetletij stalne uporabe.

Nakup dextüra belih gladkih vrat je dolgoročno varna investicija, saj:

  • Bela barva je brezčasna in ustvari čudovito ozadje vsakemu stilu notranje opreme.
  • Kakovost izdelave zagotavlja brezhibno uporabo več desetletij.

Vabimo vas, da si preberete odgovore na pogosta vprašanja o dextüra vratih:

Ali je tako trpežen lak tudi škodljiv?

Absolutno ne. Superlak je 100% brez topil in emisij. Zato ni škodljiv ne ljudem, ki z lakom Superlak živijo niti okolju, v katerem se vrata proizvajajo.

Ali obstajajo podobni lakirni sistemi?

Superlak je edini sistem lakiranja, ki je popolnoma brez topil in emisij ter hkrati tako trpežen in dolgotrajen. dextüra je namreč razvoj unikatnega lakirnega sistema že v 70.letih prejšnjega stoletja vzela v svoje roke in je bila prva, ki je v proizvodnji notranjih vrat uporabila ta okolju in ljudem prijazen lakirni sistem.

Zakaj je ta lak tako poseben?

Zaradi več lastnosti. Lak je odporen na praske, vzdrži poslikave s kemičnim, navadnim svinčnikom in flomastri, se upora žogam in trkom z igralnimi avtomobilčki in prenaša tudi sokove, čokolado in sladoled.

In kako se ta vrata čistijo?

Presenetljivo lahko. Male, vsakodnevne madeže od, na primer, čokolade ali prstnih odtisov, preprosto obrišete z vlažno krpo. Sledovi kemičnega svinčnika se bodo najlažje odstranili z radirko. Medtem ko za slikarske mojstrovine s flomastri uporabite odstranjevalec laka za nohte in vrata bodo zopet kot nova.

Ali je Superlak tudi barvno obstojen?

Pravzaprav je ekstremno barvno obstojen. Tudi če so vrata izpostavljena intenzivni sončni svetlobi, se ne obarvajo. Porumenelih vrat, kar se rado zgodi pri drugih belih lakirnih sistemih, pri dextüri ni.

Katera dextüra vrata so lakirana z lakirnim sistemom Superlak?

Vse serije dextüra vrat in vsi modeli so 100% lakirani z lakom Superlak. Utori so perfektno pokriti, to pomeni veliko zadovoljstvo za oči, leta in leta. Tudi gladka vrata so proizvedene le z uporabo Superlak lakirnega sistema. Prav tako funkcijska vrata, kot na primer, zvočno izolacijska, protivlomna ali protipožarna.

Katalog

Dextüra Superlak gladka vrata

Dextüra bela gladka vrata - izredno barvno obstojna in odporna na praske. Dvojno zapečateno: Spodnji rob dextüra vrat je ...

Podrobnosti

Proizvajalci

Smo zastopniki vodilnih nemških proizvajalcev – specialistov notranjih vrat.

logo2
logo3
blanke-bw1