Montaža

Izmera in svetovanje na vašem domu: 

Po potrditvi predračuna, ki ga pripravimo na podlagi dimenzij, ki nam jih posredujete,  bo naš strokovnjak na vašem domu opravil strokovno izmero  in svetovanje glede tehnično zahtevnejših rešitev. V kolikor se odločite za nakup notranjih vrat z našo montažo, je izmera brezplačna.

Dobava in montaža: 

Izkušena ekipa strokovno usposobljenih monterjev bo poskrbela za kvalitetno montažo notranjih vrat iz našega prodajnega programa in s tem poskrbela za dolgotrajno brezhibno uporabo.

Opozorilo v primeru montaže  v suhomontažne (knauf)  stene: Vsa vrata iz našega prodajnega programa so težja od 25 kg, zato morajo biti knauf stene  ustrezno ojačane. Navodila so na voljo tukaj

Opozorilo: Notranja vrata osnovne izvedbe, so namenjena uporabi v prostorih s sobno klimo, to je klimatsko kategorijo a po DIN EN 1121 (topla stran 23 st. C in 30% RZV – relativna zračna vlaga, hladna stran 18 st. C in 50% RZV). Vgradnjo teh vrat v prostore z večjimi klimatskimi razlikami ali v prostore z vlažno klimo ( nad 65% RZV) odsvetujemo. Morebitne poškodbe na notranjih vratih, ki bi bile posledica uporabe vrat v prostorih z večjimi klimatskimi razlikami ali bi bile posledica močnejših negativnih vplivov okolja ( vir toplote, termošok talnega gretja, direktna sončna svetloba, vlažilci zraka, vlaga, voda) niso predmet reklamacije.

Priprava zidnih odprtin

Navodila za uporabo in vzdrževanje notranjih vrat

Če bi montažo radi opravili sami, prosimo upoštevajte sledeča navodila:

Navodila za montažo notranjih vrat

Navodila za montažo podbojev

Proizvajalci

Smo zastopniki vodilnih nemških proizvajalcev – specialistov notranjih vrat.

logo2
logo3
blanke-bw1