črna gladka vrata

Želite svoj dom opremiti s črnimi gladkimi notranjimi vrati? Izberite dextüra gladka vrata z unikatno  Superlak površino v mat črni barvi – podobno RAL 9005.

Drugačno. Mat.

Posebna eleganca notranjih vrat v mat črni barvi je ena prednost. Druga, pa so posebne lastnosti površine Superlak®.  Strah pred vidnimi prstnimi odtisi in nadležnimi “mastnimi prsti” je pri tej barvi nepotreben. In tudi mat črna Superlak® površina se enako enostavno čisti kot oba odtenka bele barve. In: Pri črnih vratih lak prekriva celotno vratno krilo, vključno z robovi vrat. To je posebno. To je dextura.

Vsepovsod elegantno črna: Podboji in dodatki.

Za popolnoma eleganten videz dextüra črnih vrat so tudi robovi kril dodatno lakirani v črni barvi. Odlično se kombinirajo s podboji v črni barvi, črnimi nasadili, črnimi ključavnicami in kljukami.

Črni, ostri in elegantni: Podboji v mat črni barvi.

Vse modele vrat odlično dopolnjuje podboj Eckig de Luxe S 55 mm, vitek in enako eleganten. Oplemeniten s Superlak® folijo v mat črni barvi.

Čarovnija dodatkov v črnem.

Črno na črnem. K vratom v črni mat barvi dextüra ponuja različno okovje, ključavnice, vodila za drsna vrata in kljuke v črni barvi. Primerno za različne bivalne stile.

dextüra Superlak®. Impresivne prednosti:

  • Neobčutljiv na UV svetlobo
  • Zelo vzdržljiv
  • Izjemno odporen na obrabo in praske
  • Izdelan z nizkimi emisijami
  • Na voljo v različnih barvah
  • 10 let garancije
gladka vrata
dextüra gladka +Nova design_črna
dodatki v črni barvi
dextüra - kljuke v črni barvi

Proizvajalci

Smo zastopniki vodilnih nemških proizvajalcev – specialistov notranjih vrat.

logo2
logo3
blanke-bw1