Hoppe

Površina medenina:

Garniture iz medenine znamke HOPPE se izdelujejo iz najboljše medenine. Površina je zaščitena z nanašanjem prozornega zapečenega laka*, kromanjem ali površinsko zaščito Resista. Kljuke s površinsko obdelavo Resista imajo 10 let garancije na površino.
Čiščenje kljuk iz medenine je preprosto, priporočamo  uporabo vlažne in mehke tkanine. Potrebno se je izogibati močnim detergentom in agresivnim sredstvom za čiščenje, da se izognemo poškodbam zaščitnega sloja.

* poškodba zaščitnega sloja z mehaničnimi poškodbami (npr. s ključem), lahko povzroči oksidacijo na površini kljuke.

Površina inox / nerjavno jeklo:

Garniture iz nerjavnega jekla znamke HOPPE, so izdelane iz visokokvalitetnega jekla oplemenitenega z nikelj-kromom. Nerjavno jeklo je izredno trpežen, dolgotrajen material, odporen proti kislini (znoj rok) in poškodbam površine zaradi uporabe.

Nečistoče, ki se sčasoma pojavijo na izdelku, z lahkoto odstranimo s sredstvi za čiščenje nerjavečega jekla.

Površina aluminij:

Aluminijaste garniture znamke HOPPE so izdelane iz najkvalitetnejših aluminijastih zlitin, odpornih na oksidacijo. Površinski oksidni sloj, ki nastane med procesom eloksiranja aluminija, ščiti kljuke pred zunanjimi vplivi. Aluminij ne zahteva posebne nege in vzdrževanja, ker ga ščiti že prej omenjeni oksidni sloj.

Za čiščenje priporočamo uporabo vlažne in mehke tkanine.

Model Aberdeen

Površina: Nerjavno mat jeklo F69

Podrobnosti
Model Utrecht

Površina: Nerjavno mat jeklo F69

Podrobnosti

Proizvajalci

Smo zastopniki vodilnih nemških proizvajalcev – specialistov notranjih vrat.

logo2
logo3
blanke-bw1