Vrata s steklom – Funkcionalno in estetsko hkrati

Svetlobni izrezi imajo številne funkcije. Lahko dodatno osvetlijo prostor za njimi ali omogočijo hiter vpogled. So pa tudi estetska popestritev vsakega ambienta. Zaradi njih so vrata videti lažja in bivalni prostori bolj odprti, zaradi različnih oblik pa so tudi učinkovito oblikovalsko orodje.

S številnimi različnimi možnostmi izrezov lahko zlahka vnesete svetlobo v kateri koli slog. Številne vrste stekel in dekorjev poskrbijo za uresničitev skoraj vsake želje.

Če želite s svetlobo ustvariti prav posebne poudarke, vam priporočamo model Stollen.  Za mnoge ljudi je občutek prostora značilnost sodobnega življenja. Idealne pogoje za to lahko ustvarite s steklenimi vrati Stollen. Velikodušne steklene površine omogočajo skoraj neoviran pretok svetlobe skozi bivalne prostore ter izražajo prostornost in preglednost. Območja se vizualno zlivajo eno v drugo, vendar jih je mogoče s temi vrati še vedno jasno ločiti.

CPL  površine v barvnem tonu bela 1562 in bela 1507 ponujajo prilagodljiv okvir, ki ga je mogoče oblikovati v nešteto različicah zahvaljujoč različnim strukturam stekla, motivom peskanja ali aplikacijam stekla. Seveda je uporabljeno le kaljeno varnostno steklo (ESG) debeline 8 mm.

CPL vrata s steklom LA

Proizvajalci

Smo zastopniki vodilnih nemških proizvajalcev – specialistov notranjih vrat.

logo2
logo3
blanke-bw1